Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nakon godinu u Tarazu: Boljević mijenja sredinu

Iskusni lijevi bek, koji može da igra i na poziciji štopera, odmah nakon odlaska iz Budućnosti potpisao je jednogodišnji ugovor sa kazahstanskim prvoligašem. Boljeviću je istekao ugovor i sada čeka novi izazov

Dejan Boljević nakon godinu završio je misiju u kazahstanskom prvoligašu Tarazu.

Iskusni lijevi bek, koji može da igra i na poziciji štopera, odmah nakon odlaska iz Budućnosti potpisao je jednogodišnji ugovor sa kazahstanskim prvoligašem.

Boljeviću je istekao ugovor i sada čeka novi izazov.

– Istekao mi je ugovor, a do dogovora sa novim rukovodstvom nije došlo. Ima nekih naznaka da bih mogao da ostanem u Kazahstanu, što bih iskreno najviše volio. U svakom slučaju, trebalo bi brzo da se zna rasplet oko toga, potvrdio je Areni Dejan Boljević.

Tridesetogodišnji defanzivac je tokom karijere promijenio mnogo klubova. Nosio je dres Mogrena, Petrovca, Teleoptika, Novog Pazara, Smederеva, Čukaričkog i Voždovca, a nastupao je i za slovački Tatran Prešov, Hibernijans sa Malte, te Luč iz Vladivostoka. Iz Rusije je došao u Budućnost za koju je upisao trideset prvenstvenih utakmica, a za ,,plave“ je postigao tri gola. Međutim, nakon toga došao je poziv iz Kazahstana, a u tamošnjoj Premijer ligi Taraz je bio osmi. Boljević je upisao 18 nastupa i postigao je jedan gol.

– Sigurno da je zbog korone komplikovana bila sezona u svim zemljama, pa tako i u Kazahstanu. Zadovoljan sam svojim igrama i rezultatima ekipe, dodao je Boljević, koji nije imao dilemu koji je najupečatljiviji momenat sezone.

– Bez dileme – činjenica da smo uspjeli da savladamo šampiona Kairat i Astanu, koja je vladala godinama, naglasio je Boljević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve