Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nakon godine provedene u Saudijskoj Arabiji: Balša Radulović ponovo na klupi Budućnosti

Mladi stručnjak je ponovo preuzeo ''plave'', nakon sezone u inostranstvu, u Saudijskoj Arabiji.

Balša Radulović imenovan je za novog trenera Odbojkaškog kluba Budućnost volej.

Mladi stručnjak je ponovo preuzeo ”plave”, nakon sezone u inostranstvu, u Saudijskoj Arabiji.

– Velika je čast i zadovoljstvo ponovo biti dio ,,plavo-bijele“ porodice. Prošlo je samo godinu od kako sam napustio klub, ali je prethodna godina definitivno bila prekretnica kada je u pitanju OK Budućnost. Kompletna organizacija, ozbiljnost i posvećenost ljudi koji vode klub je na mnogo većem nivou u odnosu na period prije 3-4 godine, tako da nije bilo dileme da li prihvatiti poziv voljenog kluba, rekao je Radulović.

Radulović je prvi put 2017. godine preuzeo seniorski tim Budućnosti, nakon što je godinama bio trener mlađih kategorija u podgoričkom klubu. Vodio je prvi tim tri sezone, a onda se prošle oprobao u inostranstvu, u Al Etifaku.

Kao prije četiri godine, Radulović će ponovo na klupi naslijediti Zorana Vukčevića, koji je zbog odlaska trenera morao da obavlja i ulogu direktora i trenera u minuloj sezoni.

– S obzirom na to da je gro ekipe nepromijenjen u odnosu na period kad sam radio u klubu, vrlo dobro sam upoznat sa kvalitetom igračkog kadra. Ukoliko uspijemo da angažujemo još par igrača koje želimo, vjerujem da će to biti jedna homogena ekipa koja će imati najveće moguće ambicije u svim takmičenjima, zaključio je Radulović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve