Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Nakon finala: Mornar kreće u rekonstrukciju i potpuno novi koncept

U Mornaru najavljuju rekonstrukciju ekipe za narednu sezonu

Trener Mornara Mihailo Pavićević čestitao je Budućnosti ”na potpuno zasluženo osvojenom trofeju” u domaćem prvenstvu, ističući da se i prije početka serije znao pobjednik.

– Ujedno, želim da izrazim veliko zadovolstvo i čestitam svojim igračima i svima u klubu na istorijskoj sezoni, plasmanu među 16 najboljih u Evrokupu i osvajanju trećeg mjesta u ABA ligi. To je za nas najveći uspjeh. Pozdravljam sve naše vjerne navijače, kako u našem gradu, tako i u našoj državiali i regionu, koje smo, mislim, dobili na sportski, pravi način, pravom igrom. Plijenili smo košarkom koja je bila lijepa za gledanje. A najviše smo ponosni, a na tome insistira naš predsjednik Đorđije Pavićević, na tome da širimo prijateljstvo, da pravimo samo prijatelje, i da se svako u Baru osjeća prijatno. Bili smo ponos grada, bićemo to i ubuduće, rekao je Pavićević.

U Mornaru najavljuju rekonstrukciju ekipe za narednu sezonu.

– To će biti jedan potpuno novi koncept, ekipa će biti sastavljena od mnogo mlađih igrača. Obećavam da ćemo igrati atraktivnu košarku, koja će se svidjeti našim navijačima prije svega. Vidjećemo da li ćemo uspjeti u tome. Mi smo ekipa koja igra za koš više, tako će i dalje biti, dodao je Pavićević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve