Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Nagelsman nakon eliminacije Bajerna: Gorak je ukus…

Trener Bajerna Julijan Nagelsman smatra da je njegov tim eliminisan iz Lige šampiona zbog slabe partije u prvom meču u Španiji

Trener Bajerna Julijan Nagelsman smatra da je njegov tim eliminisan iz Lige šampiona zbog slabe partije u prvom meču u Španiji.

Bavarci su u revanšu remizirali na svom terenu 1:1, ali neće igrati u polufinalu jer su izgubili od Viljareala na “Madrigalu” 1:0.

“Gorak je ukus danas, ali moraš da iskreno pogledaš i priznaš da nisi bio dovoljno dobar u prvoj utakmici. Ovo je fudbal na ispadanje i nisu posebne okolnosti kao prije dvije godine, kada se igrala jedna utakmica zbog pandemije. Imaš utakmicu kod kuće i u gostima i mi nismo dobiti bitku poslije prvog meča, pa smo ispali.Mislim da smo izgubili zbog poraza u prvom meču. Kada pogledate igru danas, emocije, koliko smo bili dobri i taktički disciplinovani, defanzivno i ofanzivno, onda to baca drugo svjetlo na prvi meč, gdje je bilo potpuno drugačije. Danas smo se potpuno drugačije branili, ali toga nije bilo prošle sedmice i zbog toga smo eliminisani”, istakao je Nagelsman.

Bajern se sada okreće Bundesligi u kojoj je na pol poziciji da osvoji još jednu Salataru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve