Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Nadal: Nijesam osjećao nikakve bolove u stomaku

Iako su mnogi slabu Nadalovu partiju povezali sa problemima sa trbušnim mišićem, zbog kojeg je odustao od turnira u Parizu prije nedjelju dana, Rafa tvrdi da to – nije slučaj

Španac Rafael Nadal sinoć je doživio težak poraz od Aleksandera Zvereva u prvom kolu Završnog turnira u Londonu i to rezultatom 6:2, 6:4.

Foto: Tennisworldusa.com

Španac više nije gazda svoje sudbine u borbi za prvo mjesto na ATP listi na kraju godine. Sada je Novak Đoković taj koji sa svim pobjedama do kraja turnira ponovo preuzima tron.

Međutim, iako su mnogi slabu Nadalovu partiju povezali sa problemima sa trbušnim mišićem, zbog kojeg je odustao od turnira u Parizu prije nedjelju dana, Rafa tvrdi da to – nije slučaj.

Vrlo sportski, Španac je odbio da iskoristi taj izgovor za bledu partiju protiv Zvereva.

„Nijesam osjećao nikakve bolove u stomaku, baš ništa. Možemo sad da smišljamo izgovore i razloge za poraz, ali na kraju priče, ono što je jedino bitno je da moram za dva dana da odigram mnogo bolje nego danas“, rekao je Nadal.

Njega u grupi još očekuju mečevi sa Stefanosom Cicipasom i Danilom Medvedevim. Njihov međusobni duel danas dobio je Cicipas, pa on i Zverev posle prvog kola imaju po pobjedu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve