Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nadal: Našli smo način da zaliječim stopalo

Legendarni Španac uvjeren da mu predstoji uspješna sezona

Rafael Nadal sa optimiznom očekuje narednu sezonu, probleme sa povredama ostavio je iza sebe.

Rekorder sa 22 titule na najvećim teniskim gren slem turnirima od jula se suočio sa lošim rezultatima. Tokom jesenjeg dijela sezone vezao je četiri poraza, ali ipak vjeruje i da u zrelim igračkim godinama može biti konkurentan i dalje za najveće trofeje. Legendarni Španac ima hroničnu degenerativnu bolest stopala, ali je ipak uspio da u prvoj polovini godine osvoji Australijan open i Rolan Garos.

– Prošle godine u ovo doba bio sam u težoj situaciji. Imao sam brojne probleme i sve je bilo u sjenci povreda. Sada je situacija potpuno drugačija. Sve se promijenilo kada smo pronašli tretman koji je efikasan za moje stopalo. Takva promjena je radikalno promijenila moje šanse da igram tenis na vrhunskom nivou. Dobio sam novu energiju, sada sam potpuno posvećen pripremama za Australijan open. Idem tamo za tri sedmice da se pripremam, sa maksimalnim optimizmom i voljom da odigram najbolje što mogu – rekao je Nadal.

,,Bik sa Majorke“ je poručio da o takmičarskoj penziji ne razmišlja i da bi volio da se sa najboljima na svijetu takmiči do 40. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve