Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Nada Topčagić šokirala Zlatana: U klubu mu zapjevala ‘Jutro je’

Zlatan Ibrahimović se oporavlja od povrede pa nije učestvovao u pobjedi svog Milana na gostovanju Atalanti 3-2. Stoga Ibra nije putovao s ostatkom tima u Bergamo, ali i kada ne igra...

Ibrahimović je ostao u šoku kada je čuo taktove omiljene mu pjesme, koju je Nada Topčagić otpjevala samo za njega. Izmamila mu je širok osmijeh na lice dok je u nevjerici gledao što se događa.

Zlatan Ibrahimović se oporavlja od povrede pa nije učestvovao u pobjedi svog Milana na gostovanju Atalanti 3-2. Stoga Ibra nije putovao s ostatkom tima u Bergamo, ali i kada ne igra… Plijeni pažnju i puni medijske stupce.

Doduše, ovoga puta nije mogao znati što ga čeka. Sinoć je u Milanu proslavio 40. rođendan za koji se počastio novim Ferrarijem.

A kada je stigao u hotel, dočekala ga je gošća iznenađenja – pjevačica Nada Topčagić čiji hit ‘Jutro je’ obožava i svako malo ga objavljuje po društvenim mrežama.

Zlatan je ostao u šoku kada je čuo taktove omiljene mu pjesme, koju je Nada Topčagić otpjevala samo za njega. Izmamila mu je širok osmijeh na lice dok je u nevjerici gledao što se događa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Micalusi (@johnnymicalusi)

Sama Nada je jednom prilikom izjavila kako nije mogla spavati od sreće jer je Ibrahimović na pozornicu festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pjesme.

– Što da vam kažem, presretna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pjesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara s ovih prostora nije doživio – rekla je Topčagić za Kurir.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve