Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Na utakmici u Bijelom Polju napadnut i policajac, pritvor osumnjičenom

Derbi između Jedinstva i Arsenala održan je u utorak, a završen je bez pobjednika (1:1).  Na kraju meča je viđen i sukob među navijačima

Državna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Jelena Vučetić je, nakon saslušanja, odredila zadržavanje u trajanju do 72 sata osumnjičenom D.V., zbog sumnje da je učinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Po navodima krivične prijave, osumnjičeni je 13. aprila oko 21 čas, na stadionu FK “Jedinstvo“ u Bijelom Polju pokušao da napadne službenika CB Bijelo Polje I.Š. i njegovog kolegu J.K., koji su obezbjeđivali odigravanje utakmice između FK “Jedinstvo“ iz Bijelog Polja i FK “Arsenal“ iz Tivta.

Kako navode iz Tužilaštva, on je nakon završetka fudbalske utakmice sa istočne tribine stadiona utrčao u teren, prišao do I.Š. i pesnicom zamahnuo u njegovom pravcu kako bi ga udario, u čemu ga je spriječio J.K., tako što ga je uhvatio za ruku i izdao mu naređenje da se vrati na tribinu.

“Osumnjičeni je to i učinio, nakon čega je sa tribine uputio riječi prijetnje i psovki policijskom službeniku J.K.”, saopšteno je iz Tužilaštva.

Derbi između Jedinstva i Arsenala održan je u utorak, a završen je bez pobjednika (1:1).  Na kraju meča je viđen i sukob među navijačima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve