Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Na OI bez Dejana Lazovića i Đura Radovića

Na spisku su: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Miroslav Perković, Marko Petković, Uroš Ćućković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Banićević i Petar Tešanović

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak od 13 igrača koji putuju na Olimpijske igre u Tokiju.

Na spisku su: Slaven Kandić, Draško Brguljan, Miroslav Perković, Marko Petković, Uroš Ćućković, Vlado Popadić, Stefan Vidović, Aleksa Ukropina, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Dušan Banićević i Petar Tešanović.

“Odabrali smo 13 igrača koji treba da nas predstavljaju na Olimpijskim igrama. Svakakako, svaka odluka je teška, a ovog puta smo imali problema na nekim pozicijama sa povredana, prije svega sa Dejom Lazovićem koji je prvi golman reprezentacije bio ove četiri godine i koji nas je vodio na ovom putu za Tokio. I sigurno njemu je najteže. Nama je svima žao što on ne može da bude u konkurenciji za ove Olimpijske igre. Takođe, sa Đurom Radovićem, igračem koji je četiri godine bio okosnica ove ekipe, a opet sa druge strane bilo je još nekoliko momaka koji su bili u konkurenciji, koji sigurno zaslužuju mjesto u ovoj ekipi. Nadamo se da smo izabrali 13 najboljih i da ćemo imati šta da pokažemo na Olimpijskim igrama”, kazao je selektor Gojković.

Rival na startu Igara je Australija 25. jula, zatim slijede okršaju sa Španijom, Hrvatskom, Kazahstanom i Srbijom. Četiri prvoplasirane ekipe plasiraće se u četvrtfinale.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve