Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Murinjo: Son ne zaslužuje četvrtu i petu kaznu

Nakon intervencije VAR-a, Son je isključen, pa je Totenhem od 62. minutea bio sa igračem manje

Fudbaleri Totenhema poraženi su na svom terenu od Čelsija sa 2:0 u derbiju 18. kola Premijer lige.

Foto: Bleacherreport.com

Golove za Čelsi je postigao Villijan, u 12. minutu, te u samom finišu prvog dijela. Ipak, meč je obilježilo i isključenje ofanzivca Totenhema Sona.

Son je sa zemlje nogom zamahnuo prema Ridigeru, a iako se ne čini da je bilo žestokog kontakta, defanzivac Čelsija je “u agoniji” pao na travnjak.

Nakon intervencije VAR-a, Son je isključen, pa je Totenhem od 62. minuta bio sa igračem manje.

Trener Totenhema Žoze Murinjo je i odmah nakon utakmice kratko komentarisao ovu situaciju, a to je ponovo učinio danas i potvrdio da je klub uložio žalbu na Sonov crveni karton i suspenziju koja mu zbog istog slijedi. Naime, Son bi mogao dobiti i kaznu zbog “nasilničkog ponašanja” koja bi značila i tri meča suspenzije (propustio bi duele sa Brajtonom, Noričem i Sautemptonom).

“Nadam se da Sona neće kazniti i peti put. Prvo je to bio i Ridigerov faul nad njim… Druga kazna je što je isključen, treća što neće igrati protiv Brajtona, a četvrta što neće igrati protiv Noriča. Peta bi bila propuštanje Sautemptona. Tako da se nadam da je dovoljno što je kažnjen dva puta, ne zaslužuje treću, četvrtu i petu kaznu”, izjavio je Murinjo.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve