Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Murinjo kritikovao FA Engleske: Ovo je smijurija

Totenhem u nedjelju ima premijerligaški ispit protiv Sautemptonapotom, pa će u utorak igrati protiv Lejton Orijenta u Liga kupu, nakon čega ga dva dana kasnije čeka gostovanje Škendiji. Ovakav raspored žestoko je kritikovao menadžer Totenhema Žoze Murinjo

Totenhem je u četvrtak u Bugarskoj izborio prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a već u nedjelju ima premijerligaški ispit protiv Sautemptona.

Murinjo, Foto: Nytimes.com

Londonski klub će potom u utorak igrati protiv Lejton Orijenta u Liga kupu, nakon čega ga dva dana kasnije čeka gostovanje Škendiji.

Ovakav raspored žestoko je kritikovao menadžer Totenhema Žoze Murinjo.

“Ljudi koji donose ove odluke, zaboravili su da jedan engleski tim… A mogao je a bude Totenhem, Vulverhempton, Šefild Junajted ili neki drugi. Zaboravili su da ova situacija nije moguće. Ovo je smijurija, potpuna smijurija, ali mi ne možemo ništa”, rekao je Murinjo.

“Imali smo veliku sreću da je Lejton Orijent pobijedio Plimut, pošto bi nam Plimut bio baš daleko. U subotu smo u Sautemptonu, u srijedu letimo u Makedoniju i tako dalje… Sve je poprilično dramatično, ali bih volio da se nađemo u Ligi Evrope, tako da ćemo da se borimo dok budemo mogli”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve