Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Murinjo kandidat za trenera Borusije Dortmund?

Borusija nije zadovoljna radom Lusijena Favra u Bundesligi, mnogi su vjerovali da ove godine imaju dobre šanse za titulu, no dobili su samo polovinu utakmica, i mada igraju dobro u Ligi šampiona, neuspjesi protiv Intera bi mogli da potjeraju trenera ka izlazu

Izgleda da je Žoze Murinjo blizu dogovora. Ali, ne sa Totenhemom ili Realom kako se sugerisalo, već da cilja Njemačku. I to ne Bajern koji Ralfa Ragnika vidi kao zamjenu za Nika Kovača, već najvećeg rivala Dortmund.

foto Arhiva

Borusija nije zadovoljna radom Lusijena Favra u Bundesligi, mnogi su vjerovali da ove godine imaju dobre šanse za titulu, no dobili su samo polovinu utakmica, i mada igraju dobro u Ligi šampiona, neuspjesi protiv Intera bi mogli da potjeraju trenera ka izlazu.

Tu na scenu stupa Murinjo, naime, Portugalac uči njemački spreman je da se odrekne velike plate, da smanji apetite kako bi sneo na klupu žuto-crnih.

Borusija večeras gostuje Interu, vode u grupi, ako ostanu neporaženi, napraviće veliki korak ka top 16.

Murinja bi svakako “Žuti zid” dočekao ovacijama, on je veliko ime, a sigurno da sa talentovanim igračima kojima raspolaže može da parira Bajernu i ponovi Klopov uspjeh, osvoji titulu u Nnemačkoj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve