Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Murinjo: Jasno mi je da nikada nećemo biti kraljevi tržišta

Murinjo je na klupu Spursa stigao krajem novembra kao nasljednik Maurisija Poketina, a sudeći po izjavi zadovoljan je igračima koje je zatekao

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo kazao je da je svjestan da njegov klub nikada neće moći da se takmiči sa nekim klubovima u finanasijskom smislu.

Foto: As.com

“Upoznat sam sa profilom kluba, projektom, vizijom. Znam koji su ciljevi i znam da ćemo na tržištu reagovati samo ako je to neophodno da nadomjestimo odlazak nekog igrača”, ističe Portugalac i dodaje:

“Jasno mi je da nikada nećemo biti kraljevi tržišta, da nećemo napadati velike mete i boriti se sa klubovima koji su u stanju da potroše mnogo novca na pojačanja”.

Murinjo je na klupu Spursa stigao krajem novembra kao nasljednik Maurisija Poketina, a sudeći po izjavi zadovoljan je igračima koje je zatekao.

“Dopada mi se kakav tim imam. Što više vremena provodim sa igračima, to ih više upoznajem i otkrivam njihove mogućnosti. Potrebno nam je vrijeme da napredujemo. Sada ga nemamo, ali ćemo ga imati tokom januara i februara”, poručio je Žoze.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve