Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Murinjo hoće Zlatana Ibrahimovića

Što se tiče Totenhema dovođenje Ibrahimovića i može da ima smisla s obzirom na to da prava rezerva za Harija Kejna ne postoji jer je Fernando Ljorente napustio klub

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović mogao bi kao slobodan igrač u januaru da pojača Totenhem koga je prije dva dana preuzeo Žoze Murinjo.

Foto: Metro.co.uk

Šveđanin koji gotovo izvjesno odlazi iz Sjedinjenih Američkih Država ima ponudu Milana. Više puta je nagovještavao da bi, iako ima 38 godina, mogao lako da igra u Evropi ali se niti jednom nije pominjao Totenhem kao njegova destinacija.

Ipak, usljed iznenađujuće promjene na klupi Sparsa i dolaska Žozea Murinja neki pišu da bi u London mogao i Zlatan Ibrahimović.

Murinjo i Ibrahimović su prvi put sarađivali u Interu, dok je 2016. Portugalac doveo Zlatana kao slobodnog igrača u Mančester junajted.

Za nepune dvije godine Šveđanin je u dresu “crvenih đavola” postigao 26 golova na 46 utakmica, a zbog teške povrede koljena na proljeće 2018. je izgubio poziciju u timu.

Što se tiče Totenhema dovođenje Ibrahimovića i može da ima smisla s obzirom na to da prava rezerva za Harija Kejna ne postoji jer je Fernando Ljorente napustio klub.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve