Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Murinjo: Bićemo spremni za finale i borbu za trofej

Portugalac će imati priliku da peti put osvoji pomenuto takmičenje, prvi put kao strateg Totenhema, pošto mu je to prethodno tri puta uspjelo sa Čelsijem i jednom sa Mančester junajtedom

Fudbaleri Totenhema večeras će saznati protivnika u finalu engleskog Liga kupa, a menadžer ”pjevaca” Žoze Murinjo je nakon trijumfa nad Brentfordom (2:0) izjavio da će ekipa biti spremna za borbu za trofej.

Portugalac će imati priliku da peti put osvoji pomenuto takmičenje, prvi put kao strateg Totenhema, pošto mu je to prethodno tri puta uspjelo sa Čelsijem i jednom sa Mančester junajtedom.

Totenhem čeka pobjednika iz duela dva Mančestera, Junajteda i Sitija. Finale je zbog koronavirusa pomjereno tek za 25. april.

– Do tada ima dosta vremena, oko tri mjeseca i zato ćemo privremeno to finale staviti u džep. Prije toga moramo da se fokusiramo na predstojeće utakmice u FA kupu i Premijer ligi, zatim i Ligi Evrope. Znači, trenutno ćemo zaboraviti na to finale. Ali kad dođe april, moramo biti spremni da se borimo za trofej, kazao je Murinjo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve