Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mundobasket: Adams će igrati protiv Crne Gore

Slavni centar našao se na spisku selektora Pola Henera. Adams čeka prvi nastup na velikom takmičenju u dresu nacionalnog tima, a iza njega je najbolja sezona NBA karijere do sada, trenutno boravi u domovini i na finalnim je pregovorima o učešću na Mundobasketu

Stiven Adams, NBA zvijezda Oklahoma Sitija, igraće protiv naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kini u dresu Novog Zelanda.

Foto: Mozzartsport.com

Slavni centar našao se na spisku selektora Pola Henera. Adams čeka prvi nastup na velikom takmičenju u dresu nacionalnog tima, a iza njega je najbolja sezona NBA karijere do sada, trenutno boravi u domovini i na finalnim je pregovorima o učešću na Mundobasketu.

Crna Gora igraće protiv Novog Zelanda u drugom kolu grupne faze, u utorak, trećeg septembra u 15 časova po našem vremenu, u kineskom gradu Nanđing.

Adams je NBA centar sa šest godina staža, od 2013. godine igra u Oklahoma Sitiju. Prethodnu sezonu završio je sa 13,9 poena, 9,5 skokova i 1,5 ukradenih lopti u prosjeku u jednom od najboljih timova Zapadne konferencije.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve