Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

MUNDIJAL Najgorih 11 prvog kola: Sergej, Di Marija, Levandovski…

Društvo Sergeju u timu prave: Kejlor Navas, Natanijel Etkinson, Kristijan Romero, Niko Šloterbek, Anhel Di Marija, Leon Gorecka, Papu Gomes,  Robert Levandovski, Luis Suarez, Tomas Miler

Italijanski list Gazeta sastavio je tim od 11 igrača koji su najviše podbacili u mečevima prvog kola Mundijala u Kataru.

Očekivano je da je u timu najviše igrača Njemačke i Argentine, dva najveća razočaranja na startu Svjetskog prvenstva. Argentinci i Njemci zajedno čine pola ekipe.

Italijanski novinari su u najgorih 11 uvrstili reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića. Partija igrača Lacija ocijenjena je kao katastrofalna.

„Jedno vrijeme je u dresu Lacija pružao partije ispod svog nivoa. Pravdali su ga i govorili da je glavom već na Mundijalu u Kataru, ali umjesto toga vidjeli smo lošu kopiju onog dobro poznatog igrača. Praktično nije ostavio ni traga na terenu“ piše za Sergeja.

Društvo Sergeju u timu prave: Kejlor Navas, Natanijel Etkinson, Kristijan Romero, Niko Šloterbek, Anhel Di Marija, Leon Gorecka, Papu Gomes,  Robert Levandovski, Luis Suarez, Tomas Miler.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve