Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

MUNDIJAL Kreće rasplet u grupama A i B

Za razliku od prva dva kola, utakmice treće runde grupne faze igraju se istovremeno, kako bi se spriječilo eventualno nesportsko ponašanje i kalkulisanje u rezultatu

U utorak je na programu deseti takmičarski dan na Svjetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Kataru. Na kraju dana saznaćemo koji će timovi iz grupa A i B obezbijediti plasman među 16 najbolji reprezentacija turnira.

Za razliku od prva dva kola, utakmice treće runde grupne faze igraju se istovremeno, kako bi se spriječilo eventualno nesportsko ponašanje i kalkulisanje u rezultatu.

Prvi na teren izlaze nacionalni timovi z A grupe, u kojoj je poznato samo da Katar više nema nikakve šanse da prođe dalje.

Ekvador i Senegal vodiće direktnu bitku za plasman u nokaut fazu, s tim što Ekvadorcima odgovara i remi. Holandija je nadomak prolaska grupe i samo ih čudo može spriječiti da se plasiraju u narednu fazu.

Od 20.00 po srednjoevropskom vremenu videćemo raspolet u B grupi. Uporedo će se igrati utakmice Iran – SAD i Vels – Engleska. U izjednačenoj grupi najbolje šanse ima Engleska, a najmanje Vels.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve