Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mugoša: Pobjeda protiv Švedske važna zbog marta

Lavice u drugom kolu glavne faze nemaju rezultatski imperativ, ipak žele da dođu do bodova koji su im nepravedno pobjegli u duelima sa Francuskom i Rusijom. Naše djevojke u duelima protiv velikana pokazale su kvalitet i u ovom sastavu.

Naše rukometne reprezentativke pokušaće danas da nastave dobru seriju rezultata protiv Švedske.

”Lavice” u drugom kolu glavne faze nemaju rezultatski imperativ, ipak žele da dođu do bodova koji su im nepravedno pobjegli u duelima sa Francuskom i Rusijom.

Naše djevojke u duelima protiv velikana pokazale su kvalitet i u ovom sastavu.

– Zadovoljne smo i ponosne izdanjima. Nije nam se dalo da uzmemo bodove, ali mislim da bi trebalo da nastavimo u ovom ritmu i to će nam se vratiti. Dobro se poznajemo i mislim da možemo da odigramo dobro protiv Švedske. Daćemo maksimum, a mislim da je mnogo važno da osvojimo bodove zbog samopouzdanja za ono što nas očekuje u martu. Trebalo bi da igramo isto kao protiv Francuske i Rusije – jako u odbrani, pametno u napadu i da, naravno, posljednjih pet minuta preokrenemo u našu korist, a ne da izgubimo koncentraciju i imamo pad u igri. I mi mlađe strpljivo čekamo šansu i kad nam se ukaže, svaka od nas će to da iskoristi najpametnije što može, poručila je Dijana Mugoša.

Crna Gora i Švedska bili su rivali na posljednja dva velika takmičenja i oba puta slavila je naša reprezentacija. Na Svjetskom prvenstvu u Japanu prošle godine bilo je 26:23, dok je na Evropskom prvenstvu u Francuskoj 2018, takođe, u duelu glavne runde bilo 30:28.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve