Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

MTEL i u narednoj godini uz Košarkaški savez Crne Gore

MTEL je još jednom pokazao veliku društvenu odgovornost, i u periodu vrlo izazovnom za sport u našoj zemlji pomogao jednom od sportskih brendova

Kompanija MTEL i naredne godine biće sponzor Košarkšakog saveza Crne Gore.

Saradnja dva vrlo uspješna crnogorska kolektiva traje duže od deset godina!

MTEL je još jednom pokazao veliku društvenu odgovornost, i u periodu vrlo izazovnom za sport u našoj zemlji pomogao jednom od sportskih brendova.

“Posebno zadovoljstvo svih nas u MTEL-u je kada uspjeh dijelimo sa drugima, zato želimo da nastavimo zlatno prijateljstvo MTEL-a i Košarkaškog saveza Crne Gore. Već preko deset godina smo podrška svim reprezentativnim selekcijama u košarci. Da uspješni idu uz uspješne potvrda je upravo prethodna godina, koja je kako za poslovanje MTEL-a, tako i za Košarkaški savez bila veoma uspješna. Ovom prilikom želim da im čestitam na dosadašnjim sjajnim rezultatima, naročito košarkašicama koje su se okitile zlatom.Vjerujemo da će nastavak saradnje biti srećan i uspješan na obostrano zadovoljstvo. Svim košarkaškim selekcijama želimo puno uspjeha i da nas uskoro opet obraduju visokim plasmanom”, istakla je izvršna direktorica kompanije MTEL Tatjana Mandić.

Ugovor ispred KSCG je potpisao predsjednik saveza Nikola Peković koji je podsjetio na sve velike rezultate naših selekcija u ovoj godini.

“Prije godinu baš na ovom mjestu rekli smo da najbolji idu uz najbolje. 2022. pokazala je da Crna Gora u košarci zaista jeste mođu najboljima.

Medalja naše mlade reprezentacije na Evropskom prvenstvu prava je potvrda ogromnog potencijala, a tek je jedan od fenomenalnih rezultata u ovoj godini. Morača je sa košarkašima uživala u rušenju i Francuza, pa je seniorska selekcija na pravom putu da opet bude među svjetskom elitom i zaigra na Mundobasketu. Košarkašice pobjeda dijeli od sedmog uzastopnog nastupa na Eurobasketu. Mlade košarkašice osvojile su zlato u Skoplju i naredne godine igraće A diviziju. Pioniri su bili najbolji na takmičenju u Sloveniji,” kazao je predsjednik KSCG i dodao:

“Sve to je pravi pokazatelj da svaki euro uložen u košarku vraća se uspjehom. Zbog toga vjerujem da ni naši prijatelji iz MTEL-a nijesu imali nikakvu dilemu o produžetku saradnje. Želim da im se zahvalim na tome što su uz naše košarkaše i košarkašice, a uz vašu dalju pomoć siguran sam da možemo nastaviti da ostvarujemo sjajne rezultate. Vi ste pravi primjer društveno odgovornog ponašanja, a takvi su potrebni crnogorskom sportu!”

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i selektor naše seniorske reprezentacije Boško Radović i kapitenka naših košarkašica Jelena Dubljević.

I naredna godina biće vrlo izazovna za Košarkaški savez pošto će izazove imati čak osam nacionalnih selekcija na Evropskim, moguće i Svjetskim šampionatima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve