Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Može se preuzeti na tri lokacije: Šampion časti navijače magazinom Naša Budućnost

Besplatan primjerak časopisa na 40 strana navijači Podgoričana mogu preuzeti na tri lokacije

Fudbalski klub Budućnost objavio je magazin “Naša Budućnost”, koji je posvećen šampionskoj tituli “plavih” u prošloj sezoni.

Grbić Naša Budućnost, Foto: Fkbudućnost.me

“Kada je pokrenuta priča o magazinu, svima nama se to činilo kao sjajna ideja, ali je krajnji produkt bolji nego što je iko od nas zamišljao. Magazin izgleda moderno i lijepo, Budućnost kao klub je zaslužila nešto tako, navijači su takođe zaslužili da imaju primjerak kod kuće i da se s vremena na vrijeme prisjete naše šampionske sezone. Naravno, nama igračima je ovo jedna sjajna uspomena, ali kao što ste mogli da pročitate u magazinu – ‘idemo dalje, napadamo nove trofeje'”, rekao je Petar Grbić, koji je u časopisu prikazan kao dječak koji je konačno ostvario svoje snove.

A golman Miloš Dragojević je u magazinu opisan kao “plava talija”, čovjek koji je osvojio sve četiri titule u dresu Budućnosti, a od šest trofeja “plavih” podigao je pet.

“Već dugo smo u Ramadi, imamo vrhunski tretman, nekako smo se navikli na sve, ali magazin je sada pravo osvježenje za sve nas. Kada dođu trenucim da ne znamo šta ćemo, samo uživamo u pričama iz magazina. Čitamo, prisjećamo se prošle sezone i razmišljamo o narednoj”, rekao je Dragojević.

Besplatan primjerak časopisa na 40 strana navijači Podgoričana mogu preuzeti na tri lokacije:

Tržni centar “Mall of Montenegro” – Info pult, 10.00h – 18.00h
Brigitte bar, hotel Ramada, 08.00h – 00.00h
Sport pub, Njegoševa 47, 08.00h – 00.00h

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve