Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Mornar želi da izađe iz mini krize

Tim Mihaila Pavićeviće je gubio od Cibone, Partizana i SC Derbija, a sjutra veče (18 sati) gostuje MZT-u i vjeruje da može da opet okrene situaciju u svoju korist

Tri poraza zaredom u Admiralbet ABA ligi nisu prijala nikom u Baru, sada košarkaši Mornara moraju da pokažu da imaju kvalitet i karakter da izađu iz mini krize.

Tim Mihaila Pavićeviće je gubio od Cibone, Partizana i SC Derbija, a sjutra veče (18 sati) gostuje MZT-u i vjeruje da može da opet okrene situaciju u svoju korist.

“U ABA ligi ove sezone nema lakog gostovanja, kao što nema ni lakih utakmica. Mi smo ušli u ritam koji nije dobar. Tri uzastopna poraza su nas malo poljuljala, ali sada želimo da se vratimo na pobjednički kolosjek. MZT je sastavio iskusan sastav sa ciljem opstanka u ABA ligi, a da bi do toga došli računaju na pobjede na svom parketu. Nadamo se da će naš nivo igre biti na nivou iz prva dva meča, te da ćemo ući u novu seriju dobrih rezultata”, rekao je Pavićević.

I Vladimir Mihailović očekuje da Mornar naiđe na žestok otpor domaćina.

“Analizirali smo meč protiv SC Derbija. Uvidjeli smo sve loše stvari, a sada je na nama da ne dozvolimo da se ti loši momenti ponove. MZT je iskusan i znaće, baš kao i SC Derbi i Cibona, da iskoristi naše propuste ako ih bude bilo”, kazao je Mihailović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve