Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mornar sa Megom, Pavićević: Ne znam u kom sastavu ćemo igrati

Mornar ima sedam trijumfa i 13 poraza

Košarkaši Mornara danas nastavljaju sezonu u ABA ligi. U podne je rival Mega u Beogradu, Barani jure trijumf kojim bi praktično otklonili dileme oko opstanka.

Mornar ima sedam trijumfa i 13 poraza.

“Povrede su sastavni dio sporta i sa tim treba računati, ali u ovih posljednjih mjesec i po nas sustižu nevolje jedna za drugom i to u situaciji kada nemamo baš neku rotaciju. Svako ispadanje iz trenažnog ritma za nas predstavlja veliki problem. To se već pokazalo na prethodnim utakmicama protiv Cedevita Olimpije i Splita. Ipak, moramo da stisnemo zube i idemo dalje”, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević i dodao:

“Kada smo mislili da je povredama došao kraj, nažalost, ostali smo bez Seada Šehovića. Vidjećemo kakve je prirode povreda i koliko će odsustvovati. Sigurno neće igrati protiv Mege. Nemanja Gordić je i dalje van stroja, a dilema je i kakva je situacija sa povratnikom Nemanjom Vranješom, tako da ne znam u kakvom sastavu ćemo izaći na teren. Ali, ko god izađe dužan je da da svoj maksimum, da pokušamo eventualno da iznenadimo Megu. Neće biti nimalo lako jer to je mlada ekipa koja godinama igra sa velikom energijom i ako na tu energiju ne odgovorite istom mjerom, u velikom ste problemu”, poručio je Pavićević.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve