Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mornar ide u Zagreb po novu pobjedu: Svaki meč ima veliki značaj u borbi za plej of

Seriju odličnih rezultata Barani će pokušati da nastave u Zagrebu

Poslije velikog trijumfa na Kanarskim ostrvima na startu Top 16 faze Evrokupa, košarkaši Mornara gostovaće Ciboni u ABA ligi.

Seriju odličnih rezultata Barani će pokušati da nastave u Zagrebu.

– Cibona je na početku ove sezone bila ekipa koja je tek stvarana i koja je tražila sebe, sada je to druga, uigrana i pojačana ekipa. Sigurno nas čeka teška utakmica, kao što je, uostalom, svako gostovanje u ABA ligi. Moramo biti koncentrisani sve vrijeme. Poštujemo ekipu Cibone. Da ne govorimo o njenoj tradiciji… Shvatićemo ovu utakmicu kao da je u pitanju plej-of. U borbi za plej-of nama je sada svaka utakmica plej-of. U drugom dijelu sezone svaki kiks je teže ispraviti. Za sada idemo po planu i nadam se da ćemo i za tu utakmicu biti na nivou što se tiče i spremnosti i shvatanja ozbiljnosti meča, kazao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Samopouzdanja ne manjka kod Marka Jeremića, beka Mornara.

– Na krilima pobjede protiv Gran Kanarije dolazimo u Zagreb. Biće to mnogo teža utakmica od one koju smo odigrali u našoj dvorani u prvom dijelu šampionata, ali mi smo opet u seriji, dobili smo pet posljednjih utakmica u ABA ligi i Evrokupu i imamo namjeru da taj niz nastavimo. Jednostavno, moramo da iskoristimo ovu sjajnu, pobjedničku atmosferu u našoj ekipi, ističe Jeremić.

Mornar je lider ABA lige sa 11 pobjeda i dva poraza.

Duel u Zagrebu na programu je sjutra od 20 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve