Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mornar 2022. otvara u Zagrebu: Dužnici su nam sa početka sezone

Barani će u 14. kolu ABA lige gostovati Ciboni, koja je u prvom dijelu takmičenja iznenadila ekipu Mihaila Pavićevića u Topolici

Priliku da u 2022. godini nastave sa odličnim rezultatima iz finiša prethodne, košarkaši Mornara imaće sjutra u Zagrebu.

Barani će u 14. kolu ABA lige gostovati Ciboni, koja je u prvom dijelu takmičenja iznenadila ekipu Mihaila Pavićevića u ”Topolici”.

– Sport je takav, ne može stalno da se pobjeđuje. Međutim sada sve izgleda drugačije, uloge su podijeljene, ovo je jedan potpuno novi tim. S ovim decembrom sam zadovoljan. Uvijek postoji i ono ”moglo je bolje”, ali zaista sam zadovoljan, rekao je Pavićević.

Predpraznična atmosfera nije uticala na radni ritam Barana uoči utakmice sa Cibonom.

– Nedjelju pred praznike iskoristili smo radno da se u miru pripremimu za utakmicu koja neće biti nimalo laka. Idemo u goste mladoj i talentovanoj ekipi Cibone koja igra sa dosta energije. Oni su nam ”dužnici” sa početka ove sezone kada su nas dobili u našoj dvorani i pokušaćemo da se revanširamo i sa tom željom i nadom i putujemo u Zagreb, dodao je Pavićević.

Pobjedničke ambicije nije pred gostovanje Ciboni skrivao ni Aleksandar Lazić.

– Mi u svaku utakmicu ulazimo sa željom da je dobijemo pa je tako i sada. Tako je bez obzira na veliko ime rivala i veliko ime dvorane u kojoj se igra a koje nas podsjeća da izlazimo na megdan klubu izuzetne tradicije što podrazumijeva dodatnu obavezu da se pruži maksimum. Cibona ove sezone ima veoma mlad ali i veoma poletan tim s čijim smo se talentom dobro upoznali na startu sezone u Baru. Svjesni smo kakav nas izazov očekuje ali se nadam da ćemo znati da mu odgovorimo na pravi način, rekao je Lazić.

Cibona i Mornar igraće sjutra od 14 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve