Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Modrić pregovara sa Ronaldovim klubom

Špekuliše se kako Real oklijeva s tim iz dva razloga: zbog Modrićevih lošijih igara u posljednje vrijeme te toga što na ljeto navršava 38 godina

Al Nasr, saudijski klub poznat po tome da je prije tri mjeseca doveo Kristijana Ronalda, te mu za dvije i po godine plaća pola milijarde eura, ozbiljno pregovara s Lukom Modrićem, objavio je italijanski novinar Rudi Galetti.

On je na Twitteru napisao: “Sve je potvrđeno. Do kraja mjeseca, najvjerovatnije posljednjeg dana marta, u Rijadu će se sastati vođstvo Al Nasra i Modrićev agent. Saudijski klub će na tom sastanku dati detaljnu ponudu za hrvatskog vezistu.”

Hrvatskoj legendi Reala za samo tri mjeseca završava ugovor s klubom u kojem je 11 godina, ali za sada nema naznaka da će Modrić produžiti na još jednu sezonu, kako je to radio prošlih godina.

Špekuliše se kako Real oklijeva s tim iz dva razloga: zbog Modrićevih lošijih igara u posljednje vrijeme te toga što na ljeto navršava 38 godina.

Pouzdani izvori posljednjih dana pišu da je Modriću prvi izbor Real, ali dodaju da, ako druga strana nije toliko zagrijana, on ima odlične ponude iz Arabije i Katara. Ako bi Modrić potpisao za Al Nasr, tamo bi se opet pridružio Kristijanu Ronaldu, s kojim je osvojio jedan španski i četiri evropska naslova dok su igrali za Real.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve