Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mladi trener stigao na Cetinje: Kokotović u stručnom štabu Lovćena

Iza Kokotovića su tri godine rada sa talentima Ol stara, kluba, naših proslavljenih bivših košarkaša, sada trenera Vlada Šćepanovića i Sava Đikanovića.

Marko Kokotović novi je pomoćni trener našeg ABA 2 ligaša Lovćena, potvđeno je iz cetinjskog kluba.

Kokotović, Foto: Allstar2014.me

Iza njega su tri godine rada sa talentima Ol stara, kluba, naših proslavljenih bivših košarkaša, sada trenera Vlada Šćepanovića i Sava Đikanovića.

“Kao Cetinjaninu, velika mi je čast i obaveza da budem dio ekipe Lovćena. Poziv Lovćena se ne odbija, definitivno je to za mene novi iskorak u karijeri i veliki izazov. Zahvalio bih se upravi kluba, kao i trenerima Petru Jovanoviću i Vesku Krivokapiću na ukazanom povjerenju, koje ću nadam se u potpunosti opravdati”, rekao je Kokotović.

Klub želi iskorak u ABA 2 ligi u sezoni pred nama, sačuvana je okosnica tima iz prethodne sezone a dovedena su američka pojačanja…

“Očekivanja od ove sezone su da klub bude u vrhu ABA 2 lige, kao i jedno od prva dva mjesta u domaćoj Erste ligi. Svakako veliku zahvalnost dugujem i mom bivšem klubu Ol Staru na čelu sa Savom Đikanovićem i Vladom Šćepanovićem, na odličnoj saradnji u posljednje tri godine”, poručio je Kokotović.

Lovćen ovih dana radi punom parom na pripremama na Cetinju, a uskoro će zakazati i pripremne mečeve.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve