Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mlade ajkule obećavaju veliku borbu na SP

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore boravi u Nikšiću, gdje se priprema za Svjetsko prvenstvo koje 21. juna počinje u Mađarskoj

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore boravi u Nikšiću, gdje se priprema za Svjetsko prvenstvo koje 21. juna počinje u Mađarskoj.

“Ajkule” su u grupi sa domaćinom, Brazilom i Gruzijom.

“Još uvijek nismo kompletni, ali je intenzitet rada na visokom nivou. Očekuje nas zahtjevno takmičenje i velika konkurencija na Svjetskom prvenstvu. Fokusirani smo na grupnu fazu, na duele sa selekcijama Mađarske, Gruzije i Brazila, a primarni cilj je plasman u nokaut fazu takmičenja. Moramo prije svega da budemo jak tim, jer imamo daleko najmlađu ekipu na planetarnoj smotri. Imamo potencijala i kvaliteta, rastemo iz dana u dan, sigurno će brzo doći momenat kada ćemo mečeve dobijati na individualni kvalitet”, rekao je Uroš Vučurović.

Nadovezao se Marko Mršić:

“U ovom momentu mogu da obećam da ćemo se u svakom meču boriti za svaku loptu. Mnogo će nam značiti iskustvo koje smo stekli na turniru Svjetske lige u Podgorici, iako nismo izborili plasman među osam najboljih”, istakao je Mršić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve