Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović: Osjećamo se pokradeno, mala smo zemlja, ali tražimo poštovanje

Sudijska trojka pokvarila je odličan meč u Nanđingu

Selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović bio je ogorčen na suđenje u meču sa Novim Zelandom i istakao da se ekipa osjeća kao da je pokradena, a ne da je izgubila utakmicu.

foto fiba.com

Prvi čovjek našeg stručnog štaba isključen je u finišu prvog dijela zbog dvije tehničke greške.

“Čestitam Novom Zelandu. Teško je komentarisati večerašnju utakmicu. Gledao sam drugi dio utakmice na televiziji i bilo je katastrofalno. Nadam se da će neko snositi posljedice zbog suđenja u večerašnjoj utakmici”, rekao je Mitrović na konferenciji za novinare i u jednom dahu nastavio:

“Ekipa se osjeća kao da je neko pokrao, kao da im je neko oduzeo nešto, a ne kao da je izgubila utakmicu. Mi smo mala zemlja, prvi put na Svjetskom prvenstvu, ali tražimo da nas poštuju. Nismo favoriti, ali sam vidio na televiziji kako su nam sudili nekoliko tehničkih i nesportskih faulova. To je bilo potpuno ludo. Momci su izgledali veoma loše i tužni zbog svega”, dodao je Mitrović i predložio jednom od inostranih novinara da se u to uvjeri zajedno sa njim:

“Mogu da pokažem 15 situacija, ukoliko želite poslije konferencije da dođete sa mnom do hotela”, istakao je selektor.

Sudijska trojka pokvarila je odličan meč u Nanđingu.

“Bila je ovo odlična utakmica, koju je nekoliko ljudi upropastilo. Oba tima igrali su dobro, mnogo trčanja, dobrih šuteva, mogu da čestitam svim igračima i kolegi treneru sa druge strane. Ali sudije su svaku odluku gledale po 10 minuta. Svaka utakmica je važna. Mi smo profesionalci, radili smo mjesec i po kako bi se spremili za ovo takmičenje. Uvijek pružim ruku rivalu kada odigra dobro i to sam večeras uradio Novom Zelandu jer su odigrali dobro. Košarka je važna zbog igrača, a ne trenera i sudija”, poručio je vidno razočarani selektor Zvezdan Mitrović.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve