Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović: Ogromna pobjeda za nas u ovom momentu

Duel regionalnih finalista u prethodne tri sezone završen je trijumfom Zvezde 71:63, a Mitrović je dao 19 poena i uhvatio sedam lopti

Luka Mitrović, junak sinoćnjeg derbija ABA lige, kaže da je pobjeda nad ekipom Budućnosti posebno važna u svijetlu problema sa povredama sa kojima se crveno-bijeli bore.

Duel regionalnih finalista u prethodne tri sezone završen je trijumfom Zvezde 71:63, a Mitrović je dao 19 poena i uhvatio sedam lopti.

– Ogromna pobjeda za nas u ovom momentu. Čekamo da nam se priključe saigrači koji su vukli probleme sa povredama tokom čitavih priprema. Čim se neko vrati, uslijede novi problemi. U takvim uslovima je vrlo teško i trenirati, a kamoli igrati utakmice protiv ovakvih protivnika – Fenerbahčea na strani, sada Budućnosti, kao i Makabija koji nas očekuje do kraja nedjelje, rekao je 28-godišnji Mitrović i dodao:

– U takvim okolnostima, svaka pobjeda dobija dodatno na težini, gradi i čini ovaj tim većim. Mislim da ćemo u svaku sljedeću utakmicu ući bolji, iskusniji i kvalitetniji kao tim.

Mitrović je prošle sezone nosio dres Budućnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve