Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović i Monako sigurno idu ka TOP 16 fazi

Zvezdan Mitrović i Monako sigurnim koracima idu, bolje reći grabe ka TOP 16 fazi Evrokupa. Ekipa iz Kneževine, uspjela je poslije Andore i Lietkabilisa da pobijedi i Antverpen sa 96:64, pa sada ima maksimalan učinak

Zvezdan Mitrović i Monako sigurnim koracima idu, bolje reći grabe ka TOP 16 fazi Evrokupa. Ekipa iz Kneževine, uspjela je poslije Andore i Lietkabilisa da pobijedi i Antverpen sa 96:64, pa sada ima maksimalan učinak.

Mitrović, Foto: FIBA

Zvezdan Mitrović je bio zadovoljan izdanjem svog tima, a naglasio je da od momaka koje vodi očekuje da dobre partije iz Evrokupa, prenesu i u šampionat Francuske, gde je Monako u dva odigrana meča, doživeo jedan poraz i to od ekipe Metroplitena na svom parketu. Tim iz Pariza je u grupi Evrokupa sa ekipama Budućnosti i Mornara.

„Antverpen je talentovana ekipa, koja ima zaista lijep potencijal. Ostvarili smo ubjedljivu pobjedu jer smo odigrali meč na veoma visokom nivou. Ima doduše prostora za napredak, tu prije svega mislim da slabiju realizaciju slobodnih bacanja i na stepen agresivnosti u odbrani u prvom poluvremenu, ali u nastavku meča smo izgledali veoma dobro na terenu. Očekujem da nastavimo sa dobrim partijama, kako u Evrokupu, tako i u šampionatu Francuske. Pristup svakoj utakmici, bez obzira na ime rivala mora da bude na maksimalnom nivou, ako želimo, a želimo da ostvarimo velike ambicije sa početka sezone“, naglasio je Zvezdan Mitrović.

U narednom kolu šampionata Francuske, Monako na svom parketu igra protiv Šalona, 17. oktobra, a tri dana kasnije, izabranike Zvezdana Mitrovića koji je prošle sezone osvojio titulu sa Asvelom, očekuje gostovanje Virtusu iz Bolonje, koji kao i Monako, ima skor 3-0 i sigurnim koracima ide ka TOP 16 fazi drugog po rangu evropskog takmičenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve