Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitov: Zadovoljni smo s četiri postignuta gola

Bugarski predastavnik slavio je sa visokih 4:0, pritom propustio još par izglednih prilika da trijumf učini još ubjedljivijim

Dobromir Mitov, trener CSKA Sofije, bio je zadovoljan ubjedljivom pobjedom nad OFK Titogradom, ali ukazao i na par grešaka koje je napravila posljednja linija tima.

Foto: Cdm.me

Bugarski predastavnik slavio je sa visokih 4:0, pritom propustio još par izglednih prilika da trijumf učini još ubjedljivijim.

“Svidjelo mi se što su svi igrači dali maksimum. Imali smo dosta šansi, ali zadovoljni smo sa četiri postignuta gola. Postojale su dvije situacije u kojima je naša odbrana oklijevala, došlo je do nesigurnosti, ali nijesmo kažnjeni. U nastavku su stvari došle na svoje, igrali smo dobro, pogađali, na kraju bili ubjedljivi. Ne želim da potcjenjujem Titograd, ali kada za protivnika budemo imali jaču ekipu, ne smijemo da ponavljamo neke greške od sinoć. Svaki fudbaler CSKA ima kvalitet, pogodili smo sa pojačanjima i jasno je da imamo veći potencijal nego prošle sezone. Ovo je tek početak, želimo da uradimo još mnogo toga”, rekao je Mitov.

Revanš se igra 16. jula u Podgorici.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve