Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mirković: Čeka nas teška utakmica protiv Zete, pobjeda će doći samo uz maksimalno zalaganje

Plavi žele da trijumfom sačuvaju drugo mjesto i ne dozvole Sutjesci da još više uveća prednost na vrhu

Iako je Zeta na dnu tabele, fudbaler Budućnosti Luka Mirković ne očekuje laku utakmicu na Trešnjici.

Plavi žele da trijumfom sačuvaju drugo mjesto i ne dozvole Sutjesci da još više uveća prednost na vrhu.

“Čeka nas mnogo teža utakmica nego pod Goricom, jer je Zeta od tog trenutka odigrala dosta utakmica, a sa druge strane – mi smo desetkovani povredama pojedinih igrača. Ko god od nas istrči na teren, mora da pruži maksimum i da u svakom trenutku budemo jedan uz drugog. Pred nama je zgusnut raspored i bitno je da ostvarimo pobjedu i vratimo mir u svlačionicu”, rekao je vezni fudbaler.

Igor Ivanović, Vasilije Terzić, Igor Ćuković i Bogdan Milić su povrijeđeni, Miloš Raičković ima kartone, a Momčilo Raspopović je pod znakom pitanja. Budućnost će definitivno igrati u podmlađenom sastavu…

“Zeta je prava utakmica za mlađe igrače, kao i za prvotimce koji su manje igrali. Naravno, to je prilika za sve nas, a pogotovo za njih da dokažu da zaslužuju da nose dres Budućnosti. Svi igrači imaju dobar odnos na treningu, bitno je da to prenesu na utakmicu i da daju maksimalan doprinos kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Naravno, to je pobjeda, koja bi nam značila, a možda bi već sjutra tim trijumfom mogli da smanjimo prednost u odnosu na lidera”, dodao je Mirković.

Zeta i Budućnost igraće sjutra od 16 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve