Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Mirković: Svi smo vjerovali u pobjedu, na trijumf i protiv Sarajeva

Nakon velike pobjede nad Astanom, motorino ,,plavih” poručio je da su svi igrači dali maksimum u cilju istorijskog uspjeha

Vezista Budućnosti Luka Mirković odigrao je još jednu utakmicu u kojoj je odradio veliki posao na sredini terena.

Mirković, Foto: Pobjeda.me

Nakon velike pobjede nad Astanom, motorino ,,plavih” poručio je da su svi igrači dali maksimum u cilju istorijskog uspjeha.

“Svi u klubu, počev od uprave, preko trenera i stručnog štaba, pa do igrača – vjerovali smo u ovakav epilog. Tako smo se i ponašali na terenu. Kada daš sve od sebe, kada pružiš maksimum, onda stigne i nagrada. Imali smo solidnih partija u Evropi, ali se to uglavnom završavalo ispadanjem. Ovoga puta smo napravili korak dalje. Stvarno velika pobjeda. Apsolutno zaslužena”, kazao je Mirković.

Podgoričani su djelovali ozbiljno – taktički i fizički – protiv renomiranog rivala…

“Ispoštovali smo sve dogovore. Odlično smo se spremili i sve to pretočili u pobjedu. Stručni štab je odradio odličan skauting. Veliku zahvalnost dugujemo i golmanu Dragojeviću koji nas je u par navrata izvukao. Smanjili smo greške na minimum i slavili zasluženo”, ističe Mirković.

Sarajevo?

“Ovo je bio težak put, sada ćemo da se odmorimo dva dana, utisci da se slegnu, a potom krećemo u pripremu meča sa Sarajevom. Naravno, uradićemo sve da pobijedimo”, odgovorio je Mirković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve