Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ministarstvo sporta: Odbojkaški savez dobio premiju od 40.000 eura

Janović je ukazao da je upravo jedan od benefita koji je novi Zakon o sportu omogućio u ovoj situaciji i podrška nacionalnom savezu koju Ministarstvo sporta opredjeljuje u iznosu od 40.000 eura.

Ministar sporta Nikola Janović primio je danas predsjednika Odbojkaškog saveza Cvetka Pajkovića i reprezentativca Miloša Ćulafića povodom plasmana muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore na Evropsko prvenstvo.

Foto: Gov.me

Ministar Janović je, tom prilikom, istakao da je prvi plasman muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore na jedno od velikih međunarodnih takmičenja značajan uspjeh za našu državu i ukazao da je upravo jedan od benefita koji je novi Zakon o sportu omogućio u ovoj situaciji i podrška nacionalnom savezu koju Ministarstvo sporta opredjeljuje u iznosu od 40.000 eura.

Foto: Gov.me

Predsjednik Pajković i reprezentativac Ćulafić zahvalili su se ministru Janoviću na prijemu i istakli da navedena podrška Vlade i resornog ministarstva predstavlja snažan podsticaj za dalji rad u cilju što kvalitetnijeg predstavljanja naše države na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve