Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministarstvo sporta: Janović uputio čestitke crnogorskim bokserima

Janović je čestitke uputio i rukovodstvu Bokserskog saveza Crne Gore, kao i selektoru Bošku Draškoviću i njegovom stručnom timu

Ministar sporta i mladih Nikola Janović čestitao je crnogorskim bokserima Bojani Gojković i Petru Liješeviću na osvojenim zlatnim, a Nini Radenović i Milošu Krasnićiju na osvojenim bronzanim medaljama na Evropskom prvenstvu za mlade, održanom u Budvi.

Nikola Janović

Janović je čestitke uputio i rukovodstvu Bokserskog saveza Crne Gore, kao i selektoru Bošku Draškoviću i njegovom stručnom timu.

„Naši sportisti nastavljaju da personifikuju širom Evrope i svijeta ono što je Crna Gora u svojoj esenciji, a to je hrabrost, srčanost i nepokolebljivost na putu ka onome što joj pripada. Ponosan sam što sam imao priliku da pratim razvoj i uspjehe naših mladih sportista koji iznova potvrđuju svoj kvalitet koji predstavlja garanciju blistave budućnosti crnogorskog sporta“ istakao je Janović.

On je podsjetio da shodno osvojenim rezultatima navedeni sportisti stiču jednogodišnju stipendiju od države, i dodatno istakao da je u prethodnom periodu Ministarstvo sporta i mladih imalo zadovoljstvo da, na ovaj način, stipendira preko 50 perspektivnih sportista koji su osvojili medalje na evropskim ili svjetskim prvenstvima za mlađe kategorije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve