Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mini fudbal: Promocija mira i tolerancije kroz igru i druženje, osam ekipa na Turniru prijateljstva

Cilj turnira, koji okuplja osam ekipa, je slanje poruke mira i tolerancije u Crnoj Gori, kao državi svih vjera i nacija

Revijalni turnir u mini fudbalu, pod nazivom Turnir prijateljstva Podgorica 2021., održaće se 21. i 22. juna na stadionu Malih sportova u našem glavnom gradu.

Cilj turnira, koji okuplja osam ekipa, je slanje poruke mira i tolerancije u Crnoj Gori, kao državi svih vjera i nacija.

Takmičiće se Medresa Mehmet Fatih, Saborni hram u Podgorici , Katolička zajednica, Tuegra Kutjevo, Sportski Novinari CG, Ekipa političara – poslanika, Ekipa Autsajderi i Veterani Fudbalskog kluba Budućnost.

Ovaj događaj nije namijenjen za bilo kakvu političku promociju ili upućivanje političkih poruka, nego je cilj kao što i slogan turnira govori, promovisati poruke prijateljstva, suživota i tolerancije u Crnoj Gori.

Organizator je namijenio fudbalskim ekipama majice u različitim bojama s istim logom turnira: Turnir prijateljstva Podgorica 2021, te su predviđene i simbolične nagrade za prva tri mjesta.

– Kako turnir ovakvog tipa ima potencijal postati tradicionalan, nadamo se u slijedećim godinama i većem broju ekipa, koje će pronositi identične poruke, saopštili su organizatori.

Utakmice grupne faze na rasporedu su u ponedjeljak od 18 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve