Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milošević: Od Mijića smo očekivali više, u fudbalu nema minulog rada

Pedesetpetogodišnji Sarajlija je potvrdio da su defanzivci Periša Pešukić i Vladan Adžić novi – stari igrači Podgoričana, da su klub napustili štoper Slavko Damjanović (Lokomotiva Taškent (Uzbekistan)) i ofanzivac Dušan Bakić (Energetik (Bjelorusija)), te da je Miloš Mijić na izlaznim vratima

Sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević će imati najviše posla tokom prelaznog roka – organizovaće pripreme, starati se da igračima ništa ne nedostaje, tragaće za pojačanjima.

Mijić, Foto: Cdm.me

Pedesetpetogodišnji Sarajlija je potvrdio da su defanzivci Periša Pešukić i Vladan Adžić novi – stari igrači Podgoričana, da su klub napustili štoper Slavko Damjanović (Lokomotiva Taškent (Uzbekistan)) i ofanzivac Dušan Bakić (Energetik (Bjelorusija)), te da je Miloš Mijić na izlaznim vratima.

“Želja stručnog štaba je da se raziđemo, a dali smo mogućnost njemu i nama da idemo različitim putevima”, rekao je Milošević o Mijiću koji je blizu Napretka iz Kruševca.

“Činjenice koje su nam prenijeli ljudi koji su bili oko Budućnosti jesu da je Mijić prošle sezone bio jedan od najboljih igrača, ali u fudbalu nema minulog rada. Posljednju polusezonu nije zadovoljio, a kada igrač dolazi sa strane i ima dobar ugovor, očekuje se više. Ugovori su istekli napadaču Aleksandru Vujačiću i defanzivcu Dejanu Boljeviću. Vujačić je imao problem sa povredom (trbušni zid), napravili smo dogovor da trenira sa nama, pa ćemo u hodu da dogovoramo šta ćemo i kako ćemo. Što se tiče Boljevića, vjerovatno će produžiti ugovor, razgovaraćemo po kojim uslovima”, jasan je Milošević, koji će do kraja prelaznog roka juriti još dva igrača…

“Sve zavisi od tržišta koje je siromašno. Ako ispadne nešto što nam treba, reagovaćemo”, poručio je Milošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve