Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Milojko: Stalno smo u grču, stalno se mučimo

“Vukovi” su devet bodova udaljeni od trećeg mjesta, pozicije kojoj teže i koja garantuje izlazak u Evropu

Zeta je u krizi, nije pobijedila već četiri kola, mada se to nije toliko odrazilo na poziciju na tabeli koliko na zaostatak za vodećom trojkom.

Milojko, Foto: CG-fudbal.com

“Vukovi” su devet bodova udaljeni od trećeg mjesta, pozicije kojoj teže i koja garantuje izlazak u Evropu.

“Ušli smo u lošu seriju koja nas je puno udaljila od vodećih ekipa iako ima još mnogo do kraja. Ipak, s obzirom na našu napadačku boljku treba biti realan i reći da ni četvrto mjesto nije loše konstatuje”, kapiten Goran Milojko.

Tim Dejana Roganovića je u subotu vodio protiv Iskre na stadionu Podgorice, ali nije uspio da zaustavi nalet Danilovgrađana koji su preokrenuli i slavili 3:1.

“U prvom poluvremenu smo bili dosta bolji, mada je istina da su imali neke situacije iz kontri. Pri vodstvu 1:0 smo imali dominaciju i trebalo je da riješimo utakmicu. Na kraju, sve se okrenulo. Dali smo faktički sami sebi gol, trebalo je da loptu izbacimo u aut, a mi smo je vratili protivničkom igraču takve greške se kažnjavaju. Nijesmo izgubili od loše ekipe, već od tima koji je u najboljoj formi. Dali su nam tri gola, što niko nije uradio ove sezone i ne mogu ništa drugo da kažem osim da im čestitam”, aludirao je Milojko na podatak da je njegov tim za 12 kola primio svega šest pogodaka, a onda samo u jednom meču čak tri.

“Padamo i u defanzivnom dijelu, gubimo na svježini, 12 kola smo igrali perfektno u tom segmentu”.

Ključ Zetinog problema ove sezone ipak je pred protivničkim golom.

“Stvaramo šanse, ali nikako da olakšamo sebi time što ćemo dati drugi gol. Stalno smo u grču, stalno se mučimo… I u prošlom kolu protiv Petrovca smo poveli i takođe dominirali na sredini, stvorili dvije-tri šanse protiv rivala koji se sigurno ne bi vratio poslije 2:0. Nijesmo uspjeli u tome i na kraju smo primili gol. Trebalo je da imamo nekoliko bodova više, da smo blizu vodećih, a udaljeni od donjeg dijela tabele. Ovako…”

“Vukovima” slijedi inspirativan, ali i najmanje poželjan rival za “vađenje” Budućnost. Ima, ipak, i pokrića za optimizam, dodatno nakon smjene trenera pod Goricom…

“Ako iko zna da igra protiv Budućnosti, to smo mi. Vjerujem da ni oni nijesu srećni što nam dolaze u goste. Izvukli su se na svom terenu (pogodak u nadoknadi za remi, prim, aut), nadam se da im to neće biti dodatna motivacija”, uz osmijeh je rekao vezista Zete.

“Cijenim ih, odlična su ekipa, dobili su novu upravu i sve ih to čini tako dobrim. Moramo da odigramo maksimalno jer nema više šale, ne daj bože da izgubimo jer potom slijedi gostovanje u Pljevljima gdje je vrlo nezgodno igrati sa Rudarom koji je domaćinska ekipa. Ukoliko, ipak, uzmemo bod ili tri mogli bismo da napravimo dobru priču i vratimo se na kolosijek na kojem smo bili jer nas čeka nešto lakši raspored”.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve