Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Milojević: Prilično spremni čekamo duel protv Igokee

Tim Dejana Milojevića ide na noge prvoplasiranoj Igokei, direktnom konkurentu u borbi za plej-of. Šampion Bosne i Hercegovine ove sezone igra iznad očekivanja, pa je jasno da ''plave'' čeka veliki izazov

Budućnost Voli do kraja regularnog toka ABA lige očekuje još deset utakmica, a jednu od najvažnijih odigraće sjutra u Laktašima.

Tim Dejana Milojevića ide na noge prvoplasiranoj Igokei, direktnom konkurentu u borbi za plej-of.

Šampion Bosne i Hercegovine ove sezone igra iznad očekivanja, pa je jasno da ”plave” čeka veliki izazov.

– Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv Igokee, koja je, uz Megu, najprijatnije iznenađenje ABA lige. Sastavili su jako dobar tim, igraju sjajno, imaju skor kao i mi. Znamo da nas očekuje jako teška utakmica, rekao je Milojević.

Crnogorski prvak je trenutno na učinku 12-3, dok Igokea ima isti broj poraza, ali i dva trijumfa više. Strateg Podgoričana ističe da je Budućnost, nakon pauze zbog obaveza reprezentacije, dobro trenirala.

– Gledali smo i da odmorimo momke koji su se vratili iz reprezentacije, a da pritom ne izgubimo na treningu. Mislim da prilično spremni dočekujemo tu utakmicu, mislim da će biti dobar meč, Naravno, nadam se pobjedi, dodao je Milojević.

Budućnost i Igokea ove sezone se nisu sastajali, jer je njihov prvi meč dva puta odlagan zbog slučajeva koronavirusa u podgoričkom sastavu.

Sjutrašnji meč počeće u 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve