Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milojević najavio odlazak: Ko god bude došao Zvezda će gurati još bolje

U intervjuu za "Sportski žurnal" Milojević je nagovijestio takvu mogućnost

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević najavio je da bi na kraju sezone mgao napustiti taj klub.

Foto: Hotsport.com

U intervjuu za “Sportski žurnal” Milojević je nagovijestio takvu mogućnost.

„Velika količina emocija. Kada vodite klub koji je dio vas, onda želite da budete perfekcionista. Jako sam disciplinovan, ne znam da funkciuonišem u hatoičnoj situaciji. Nemam problem da budem samokritičan, izvinim se kad uradim nešto kako ne treba. To znaju moji igrači u svlačionici, jer to držim kao sveto mjesto. Kada jednog dana budem u drugom klubu to će biti surovi profesionalizam, a ovdje je sve emocija. Mnogo neprospavanih noći. To je nešto što voliš, ali te i troši. Mentalitet mi je takav da se vezujem, dajem sve od sebe“, kazao je Milojević i dodao:

„Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je velik iklub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera“.

On je nabrojao sve negativne pojave koje nosi funkcija trenera Crvene zvezde.

„Pet godina ne znam da li sam se okupao u moru kao čovjek. Nemamo vremena da izđemo sa porodicom, odemo na neko putovanje. Ljudi to ne razumiju, subota, nedjelja i srijeda su za utakmice, stalno smo u adrenalinu i u karantinu. Na mnogim destinacijama sam bio, ništa nijesam vidio. Trijumfalnu kapiju smo osmotrili kroz autobus, takođe i Ajfelov toranj iz daljine. Hotel, avion, razmišljanja kako ćemo da odigramo.A, u javnosti je drugačija percepcija“, dodao je Milojević.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve