Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Militao objasnio zašto mu je juče pozlilo na predstavljanju u Real Madridu

Militao se pojavio na pres konferenciji, ali dok je počeo odgovarati na pitanja krenuli su problemi. Naime, njemu je pozlilo u toku pres konferencije i pokušao je da dođe do zraka, ali to mu je išlo jako teško

Eder Militao juče je zvanično predstavljen kao novi igrač Real Madrida, ali je doživio pravu dramu tokom pres konferencije.

Foto: Sportsport.ba

Ovaj 21-godišnji Brazilac se pojavio na pres konferenciji, ali dok je počeo odgovarati na pitanja krenuli su problemi. Naime, njemu je pozlilo tokom pres konferencije i pokušao je da dođe do zraka, ali to mu je išlo jako teško.

Čak je popio čašu vode i malo “popustio” kravatu, no ni to nije pomagalo. Militao je nakon toga izašao iz sale nakon čega je prekinuta pres konferencija.

Mnogi španski mediji pisali su da on ima velikih zdravstvenih problema i da to jednostavno nijesu vidjeli na ljekarskim pregledima. No, Militao se oglasio danas i sve objasnio.

“Let iz Brazila za Madrid je dugo trajao i odmah sam došao na ljekarske preglede koji su uspješno završeni. Nakon toga smo stigli na stadion gdje sam potpisao ugovor i izašao na teren kako bih pozdravio navijače. U tom haosu nijesam ništa uspio da pojedem, a kada dodate koliku tremu koju sam imao onda vam je jasno zašto mi je pozlilo. Morao sam tražiti prekid pres konferencije, no sada mi je mnogo bolje i spreman sam za nove izazove”, poručio je Militao.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve