Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković: Za sada je sve kako se poželjeti može

Pedesetjednogodišnji Lozničanin je za mjesec dana praktično preporodio ekipu

Budućnost je u seriji od pet mečeva bez poraza (tri u prvenstvu, dvije u Kupu), lider je prvenstva sa tri boda više i utakmicom manje od Sutjeske, a sve se to poklopilo sa dolaskom Mladena Milinkovića na plavu klupu.

Milinković, Foto: Reprezentacija.me

Naredni rival je Rudar pod Goricom u srijedu…

“Želimo da nastavimo sa nizom. Odlaganje utakmice nam remeti planove, ali tako je sa svima ostalima. U utakmicu ulazimo sa najvećim ambicijama, interesuje nas da ponovimo dobru igru i da napravimo dobar rezultat. Nadam se da ćemo uz ozbiljan pristup obradovati navijače”, rekao je Milinković.

Pedesetjednogodišnji Lozničanin je za mjesec dana praktično preporodio ekipu…

“Zadovoljan sam što smo za kratko vrijeme uspjeli da napravimo nešto što su ljudi prepoznali. Malo smo promijenili navike igrača, dali im određene zadatke, a oni su to prihvatili i iz treninga u trening imaju istu ambiciju. Za sada je sve kako se poželjeti može”, jasan je Milinković, koji vjeruje u bolju Budućnost na proljeće nakon zimskih priprema.

“Imaćemo vremena da se upoznamo, želio bih da podignemo igru na viši nivo. A ako Budućnost želi da bude konkurentna u Evropi, ekipa mora da se malo pojača”

Za pojačanja će biti zadužen sportski direktor Zvezdan Milošević…

“Atmosfera je pozitivna, stvorili smo preduslove za interesantan nastavak. Međutim, nema opuštanja i čekanja da se nešto desi. Moramo da nastavimo u istom ritmu”, poručio je Milošević.

Gol u aktuelnoj sezoni čuva sve bolji Miloš Dragojević…

“Pokazujemo da rastemo kao tim, fokusirani smo na teren, a raduje nas što se vraćaju navijači. Nama igračima je bitno kada vidimo da imamo podršku sa tribina. Na nama je da u naredne dvije utakmice (Rudar, Grbalj) ostvarimo prave rezultate”, podvukao je Dragojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve