Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković: Uprava Budućnosti isplatila pune plate, imamo obavezu više da osvojimo duplu krunu

Trener “plavih” je juče odradio prvi trening sa timom

Šef stručnog štaba Budućnosti Mladen Milinković nakon poduže pauze i izlaska iz karantina vratio na svoje radno mjesto.

Milinković, Foto: Reprezentacija.me

Trener “plavih” je juče odradio prvi trening sa timom.

Da li ste se uželjeli radnog mjesta?

“Svakako da sam se uželio radnog mjesta i posla jer je pauza bila preduga, a i činjenica da sam gotovo četrdeset i pet dana proveo u izolaciji je razlog više da se radujem povratku na posao”, rekao je Milinković za sajt podgoričkog kluba.

Kako vam izgleda tim u ovom trenutku?

“Ja sam tek juče i danas odradio prve treninge sa timom i zadovoljan sam ako se ima u vidu činjenica da je pauza bila dva mjeseca i da ekipa radi nepunih dvadeset dana, a od toga tek par dana je provela radeći kolektivno.”

Nakon poduže pauze da li je takmičarska atmosfera u timu ostala na pređašnjem nivou i da li ciljevi (dupla kruna) ostaju isti?

“Bez obzira na pauzu ciljevi ostaju isti. Naravno da bi bilo mnogo lakše da ih ostvarimo da nije bilo pauze jer je ekipa iz utakmice u utakmicu bila sve bolja, ali sada krećemo ispočetka. Atmosfera je dobra kao što je bila i prije i tu nema razloga da se šta mijenja jer su se i igrači sigurno uželjeli fudbala, a klub je i tokom pandemije bez obzira što nismo radili pokazao svoju veličinu isplativši sve zaposlene bez ikakvih odbitaka od plata, pa nam je sada to i obaveza više da se odužimo klubu na pravi način”.

Naporan raspored i jak ritam vas očekuju u narednom periodu. Koliko je ekipa spremna na takvu promjenu ritma i kakav trenažni proces ih očekuje u narednom periodu?

“Sigurno je da ce nastavak prvenstva biti nepredvidljiv jer nijedna ekipa do sada nije imala ovakvo iskustvo. Igraće se u ubrzanom ritmu što ne ostavlja puno prostora za rad između dvije utakmice. I period za pripremu je skraćen tako da je i to otežavajuća okolnost. Ali kako nama tako i ostalim timovima. Vjerujem da imamo kvalitet da ostvarimo ciljeve. Na kraju to smo i dokazali u protekla dvadeset i tri kola.Nadam se da će sada, kada je epidemija gotovo završena, biti omogućeno i navijačima da prisustvuju utakmicama jer gledajući njemačko prvenstvo bez navijača ni malo nisam uživao u prenosima”, istakao je Mladen Milinković.

Budućnost će borbu za titulu nastaviti u subotu, kada će na svom terenu igrati protiv Grblja.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve