Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković pred gradski derbi: Da ciklus zaokružimo novom pobjedom

Šampion je u veoma dobroj formi, sa šest pobjeda u posljednjih sedam kola

Trener Budućnosti Mladen Milinković nada se da će “plavi” pobijediti OFK Titograd uoči odlaska na pauzu zbog obaveza reprezentacije.

Milinković, Foto: Pobjeda.me

Šampion je u veoma dobroj formi, sa šest pobjeda u posljednjih sedam kola.

“Protiv OFK Titograd zaokružujemo ciklus od tri utakmice tokom ove nedjelje, a svi se nadamo i očekujemo da ćemo ga uspješno završiti. Prije prethodne prvenstvene pauze smo imali dobar niz, primakli smo se prvom mjestu, a sada sa pobjedom želimo da zadržimo lidersku poziciju i razliku, koju bi možda mogli i da uvećamo. Želimo da osvojimo nova tri boda i odemo na pauzu u dobrom raspoloženju“, rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković.

Nema potcjenjivanja, bez obzira što su “romantičari” u donjem dijelu tabele.

“Protivnik zaslužuje respekt, a tabela definitivno nije mjerilo vrijednosti tog tima. Titograd je skup iskusnijih i mlađih igrača, a to se vidjelo na nekoliko utakmica gdje je igrao sa oscilacijama. Međutim, i protiv Sutjeske (0:0) i protiv Podgorice (poraz 1:0) je pokazao da može da bude neugodan, da odigra čvrsto i tvrdo“, poručio je Milinković.

Budućnost je pobijedila OFK Titograd u prethodne tri utakmice.

“Tradicija je tradicija, ali to nam ne garantuje da ćemo da napravimo dobar rezultat. Ako se ne budemo ponašali kako treba, ukoliko ne budemo trčali, borili se, davali svoj maksimum… možemo imati problema. Ne gledamo na tradiciju, razmišljamo od utakmice do utakmice i želimo da ostvarimo svoj cilj, a to je da do polusezone osvojimo što više bodova“, zaključio je Milinković.

OFK Titograd i Budućnost igraće sjutra od 15.30.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve