Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković: Naše izdanje protiv Petrovca je bilo sramno, bilo me sramota

Nismo u dobroj psihološkoj situaciji, nadam se da ćemo da uspijemo da razdrmamo ekipu i da ćemo da napravimo korak ka finalu Kupa, rekao je Milinković

Petrovac je potpuno zasluženo slavio, čestitam protivniku jer je bio bolji u svim elementima – imao je volju, želju. Mi, izuzev lijepe akcije na samom startu, nismo napravili ništa ozbiljnije za 90 minuta igre, rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Mladen Milinković.

Budućnost je doživjela peti poraz u šampionskoj sezoni, Petrovac je bio bolji pod Goricom u 32. kolu domaćeg takmičenja rezultatom 2:0.

“Naše izdanje protiv Petrovca je bilo sramno, mene kao trenera je bilo sramota sa klupe da gledam šta dozvoljava sebi ekipa koja je dominantno osvojila titulu. Slične stvari ne smiju da nam se dešavaju, pogotovo ne na domaćem terenu i pogotovo ne kada znamo da igramo sa Zetom za četiri dana. Nismo u dobroj psihološkoj situaciji, nadam se da ćemo da uspijemo da razdrmamo ekipu i da ćemo da napravimo korak ka finalu Kupa“, poručio je Milinković.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve