Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković: Mladi pokazali potencijal

Novi šampion Crne Gore nastupio je u kombinovanom sastavu, a u startnih 11 našli su se Marko Mrvaljević, Jovan Dašić i Aleksa Vidić, igrači koji predstavljaju budućnost kluba

Trener fudbalera Budućnosti Mladen Milinković zadovoljan je viđenim u susretu sa Petrovcem koji je završio neriješeno 1:1.

Milinković, Foto: Pobjeda.me

Novi šampion Crne Gore nastupio je u kombinovanom sastavu, a u startnih 11 našli su se Marko Mrvaljević, Jovan Dašić i Aleksa Vidić, igrači koji predstavljaju budućnost kluba.

“Imali smo priliku da vidimo dosta kadeta i omladinaca i moramo biti zadovoljni. Kada je u pitanju rezultat, mogao je na kraju da bude drugačiji, mogao je Petrovac da postigne drugi gol, mogli smo i mi u finišu da trijumfujemo. Sa ovoliko mladih igrača nijesmo izgubili, nijesmo odigrali ni loše, a mislim da su oni pokazali potencijal koji posjeduju. Siguran sam da će u bliskoj budućnosti neko od njih biti nosilac igre Budućnosti”, rekao je Milinković.

U drugom dijelu meča protiv Petrovčaa šansu je dobilo još nekoliko igrača iz mlađeg pogona: Vuk Striković, Balša Ćetković, Damjan Mugoša i Mladen Marstjepović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve