Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković: Da pokušamo da osvojimo duplu krunu

Podgoričani su na 36 prvenstvenih utakmica upisali rekordnih 85 bodova, koji su osvojeni kroz rekordnih 27 pobjeda, četiri remija i samo pet poraza. Tih 85 bodova i 27 trijumfa su samo zatvorili niz rekorda koji su “plavi“ tokom sezone postavili

Budućnost je lijepom pobjedom nad Zetom na ”Trešnjici” stavila tačku na dominantnu prvenstvenu sezonu.

”Plavi” su slavili rezultatom 4:2, a golove su postigli Lazar Mijović, Draško Božović Marko Mrvaljević.

Podgoričani su na 36 prvenstvenih utakmica upisali rekordnih 85 bodova, koji su osvojeni kroz rekordnih 27 pobjeda, četiri remija i samo pet poraza. Tih 85 bodova i 27 trijumfa su samo zatvorili niz rekorda koji su “plavi“ tokom sezone postavili.

– Moramo da budemo zadovoljni kako smo završili sezonu, jer je uvijek lijepo slaviti u posljednjem kolu. Osvojili smo mnogo bodova, srušili mnogo rekorda i na to smo ponosni, rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković, koji žali što nije bilo gledalaca na ”Trešnjici”.

– Teško smo izlazili na kraj sa Zetom tokom cijele sezone, ali utakmica je bila odlična i mislim da smo zasluženo pobijedili. Šteta što nije bilo publike, jer je palo šest lijepih golova, moglo je možda još toliko jer su i jedna i druga ekipa bile rasterećene. Sada se okrećemo Kupu, pokušaćemo po prvi put u klupskoj istoriji da osvojimo duplu krunu, poručio je Milinković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve