Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milinković: Da pokažemo inat

Nemamo više prava na bilo kakav izgovor, rekao je Milinković

Putešestvije od Podgorice do Osla, pa onda do još daljih Farskih ostrva, juče su pošteno namučile ekspediciju fudbalskog kluba Budućnost.

Ipak, čim su trener Mladen Milinković i njegovi puleni kročili na tlo Toršavna, na čijem će stadionu Gundadalur večeras (20.00) odmjeriti snage sa domaćinom u okviru prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, umor je potisnut, a ambicije su postale jasne. Treba popraviti utisak nakon loših predstava protiv Helsinkija u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i opravdati status umjerenog favorita.

“Nemamo više prava na bilo kakav izgovor. Jeste put bio naporniji, ali to se zaboravlja. Od nas se traži da budemo na visini zadatka, u krajnjem i da prođemo u treće kolo. Sve smo tome podredili”, kategoričan je Milinković.

Strateg “plavih” veoma je svjestan kvaliteta protivnika.

“Mnogi misle da će biti laka utakmica, ali znamo da neće biti tako. Očekujem da odigramo mnogo bolje nego protiv Helsinkija, da pokažemo inat, da se probudimo, napravimo pozitivan epilog i dovedemo stvari u neku normalu. Želimo da igramo svoju igru, a kao plod toga da budemo zadovoljni nakon prve utakmice” završna je riječ Milinkovića, koji neće moći da računa na povrijeđene Vasilija Terzića i Luku Mirkovića, ali bi osvježenje u napadu mogao da bude Šaleta Kordić.

“Ulazimo u utakmicu kao favoriti, ali to moramo da opravdamo na terenu. Moramo od prvog minuta da budemo motivisani i koncentrisani i mislim da ćemo na kraju da se radujemo i rezultatski mirno sačekamo revanš” poentira Kordić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve