Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Milić želi da se vrati u mladu reprezentaciju

Kao fudbaler Grblja Milić je zamijenjen na gostovanju Zeti u 86. minutu zbog povrede, ispostavilo se ozbiljne gdje je pokidao ligamente koljena i morao na operaciju. Propustio je cijelu sezonu i sada je faktički na novom početku

Aleksandar Milić je prvog septembra 2018. odigrao posljednju takmičarsku utakmicu.

Foto: Sportcontact.me

Kao fudbaler Grblja zamijenjen je na gostovanju Zeti u 86. minutu zbog povrede, ispostavilo se ozbiljne gdje je pokidao ligamente koljena i morao na operaciju. Propustio je cijelu sezonu i sada je faktički na novom početku.

“Oporavio sam u roku od pet i po mjeseci. Zadovoljan sam kako je tekao proces oporavka, nije bilo nikakvih problema tokom rehalibitacije”, prisjetio se Milić.

Ostao je na moru, s tim što je crveni dres Grblja zamijenio nebo-plavim Petrovca. Pod Malim brdom želi da nastavi gdje je stao.

“Spreman sam, veoma motivisan i željan uspjeha. Sve ide kako treba, osjećam se dobro i jedva čekam da počne prvenstvo”, dodao je desni bek rođen 24. avgusta 1998. godine.

Nekadašnji fudbaler Koma vjeruje da će ispuniti ciljeve lične i ekipne.

“Ambicije su vezane za povratak u mladu reprezentaciju i izlazak Petrovca u Evropu. Vjerujem u sebe i saigrače. Dobro radimo na pripremama i smatram da imamo kvalitet za gornji dio tabele. Ipak, prvenstvo je dugo i ne obećavamo ništa osim maksimalan rad i zalaganje”, dodao je Milić.

Tim Rudolfa Marčića boravi na Zlatiboru, posljednju provjeru imao je u subotu sa Dečićem (1:0), a naredna je zakazana za sjutra protivnik će biti bosanskohercegovačka Krupa.

IzvorMilić

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve